23-10-2012 - Nog een keer sexen met Joey

     

Chantal was een dagje aan het helpen op de KamaSutrA beurs, om haar eigen website te promoten. Een oud sexvriendje liep daar ook. De vorige sexdate was hun beide goed bevallen, dus waarom geen herhaling. Joey zorgde ervoor dat Chantal flink gepakt werd.

 

11-10-2012 - Chantal heeft de smaak te pakken

     

Chantal heeft de smaak van meerdere mannen te pakken. Tijdens een KamaSutrA beurs heeft ze een kwartet ervaring met 3 mannen. Michel, Ed en Stevie hadden er alle drie goed zin in. Nadat de pikken lekker stijf waren gepijpt, werd ze door alle mannen omstebeurt geneukt.

 

09-07-2012 - Chantal laat een tattoo zetten

     

Het moet er maar eens van komen vindt Chantal en ze gaat naar een bevriende tattoo-artist. Alleen nog even de betaling regelen.

 

05-07-2012 - Chantal laat een tattoo zetten

     

Het moet er maar eens van komen vindt Chantal en ze gaat naar een bevriende tattoo-artist. Alleen nog even de betaling regelen.

 

03-07-2012 - Chantal laat een tattoo zetten

     

Chantal vindt dat het er eindelijk eens van moet komen en gaat naar een kennis die een tattoo-artist is. Alleen nog even afrekenen....

 

27-04-2012 - Chantal gangbang met 4man deel 2

     

Na de pauze ging Chantal weer verder. Ze lag nog geen 2 secondes op bed of de heren bevoelde haar overal. Nu iedereen het plezier van haar kontgaatje had meegemaakt, wilde ze allemaal nog wel een DP met haar doen. In vele standjes werd Chanta door de heren in DP standje genomen. Uiteindelijk ook dit deel weer een sperma douche. Geniet gewoon van deze Hollandse kanjer.

 

27-04-2012 - Chantal gangbang 4man deel 1

     

Chantal wilde ook wel eens een gangbang mee maken. Maar dan wel met allemaal lekkere mooie mannen. Dat was voor Sonja en Roxy geen probleem om te organiseren. 4 zalige lekkere mannen hebben Chantal in verschillende standjes genomen. Al haar gaatjes zijn gevuld.

 

24-02-2012 - Chantal speelt met Dennis

     

Mijn 2de opname bij Roxy. Dit keer een opname met Dennis. Een lekkere geile jonge man die weet hoe hij moet neuken. Het was zalig en ik ben meerdere keren klaargekomen, voordat hij klaar kwam.

 

17-02-2012 - Chantal met vriend Bert

     

Altijd leuk als een vriend op de koffie komt. Het gesprek gaat al snel over de films die ik nu maak. Hij wil ook best een keer auditie doen. Dus gelijk maar even mee naar boven en kijken wat hij in huis heeft...

 

17-02-2012 - Chantal met buurman Marthijn

     

Onverwachts komt de buurman even een kopje koffie drinken. Al snel gaat het gesprek over sex. Chantal wordt hier zo geil van dat ze de buurman mee naar boven neemt en op het bed beland. In allerlei standjes wordt ze door hem genomen. Ze kan er geen genoeg van krijgen.